Wygrywasz jeden dzień z wybranym aktorem. Kogo wybierzesz? O czym byście rozmawiali, co robili?
Ja bym oczywiście wybrała Shahida I mój dzień zaczynałby się o 00:01 i kończył o 23:59
Na pewno bym poprosiła Shahida, żeby ze mną zatańczył coś, bo to moje największe marzenie. A potem bym się go zapytała czy umie grać w siatkówkę
I w ogóle bym się go wypytywała o wszystko: ulubione i nielubiane rzeczy/aktorów/filmy itp., jakie są jego marzenia i o to czy nie chciałby czasem nakręcić jakiegoś filmu w Polce
I oczywiście poprosiłabym go, żeby móc z nim w filmie zagrać, chociażby jedno zdanie powiedzieć, albo nawet jeden wyraz
I bym sobie z nim pełno fotek porobiła i wzięła kilka autografów
A wy?
Bolly Star
Shaaaaaaaaaaaaahid. Oświadczyłabym mu się.
Taa, Tobie to dobrze, bo jest mniejsza różnica wieku, a ja biedna co mam zrobić? Chociaż miłość nie zna granic, nie? Ale zawsze jest jeszcze jego brat
Bolly Star
Lepiej weź się za brata, a Shahida zostaw mi.
Hrithik Roshan!!!
Poprosiłabym go, żeby dał mi lekcje tańca, poszlibyśmy kawiarni, albo restauracji, albo tam i tam Powiedziałabym mu, żeby przyjechał do Polski, zrobiłabym sobie z nim mnóstwo fotek, dałby mi autografy i nie wiem co jeszcze
Coś by się wymyśliło
The one and the only Shah Rukh Khan
Chciałabym bym pójść z nim do teatru. I wtedy byśmy razem zatańczyli do piosenki Main Agar Kahoon
Ja w niebieskim salwar kameez a SRK ubrany tak.
Potem ewentualnie jakaś kolacyjka przy świecach, rozmowa sam na sam, a potem do hotelu.
Shahrukh.
Bo któż by inny? To przecież Srk..
No i SRK jest namber łan Ale chociaż przez chwilę prowadził Shahid
A napiszcie jeszcze co byście robili, o co byście pytały, bom strasznie ciekawa Mam nadzieję, że nie każda pójdzie ze swoim wybrańcem prosto do hotelu
Ja napisałam co bym robiła z Hrithikiem, ale o hotelu nie pomyślałam Przynajmniej jak na razie
Bolly Star
Mam nadzieję, że nie każda pójdzie ze swoim wybrańcem prosto do hotelu
Ha! Ja jestem porządna. Ja bym się oświadczyła, a nie szła do hotelu.
Bolly Star
Nie. Potem byłby ślub ze słoniami!
Bolly Star
No jasne. Ale będę musiała kogoś wynająć żeby Cię pilnował cobyś mi męża nie odbiła...
Bolly Star
Znam ja takie numery.. "Po przyjacielsku, po przyjacielsku". Lepiej pilnować.
A ja wybrałam Abhiskha [przepraszam Aish!] ...
wiem, że niezły z niego jajcarz a więc chyba bym z nim poszła do wesołego miasteczka i na lody
Zagubiony
brakuje mi tu jednej osoby: Saif Ali Khan...to jest ciacho:*
Oj, przepraszam bardzo. Starałam się wpisać wszystkich tych najbardziej znanych wpisać, a o Saifie niestety zapomniałam. Jeszcze raz sorry.
No domyśliłam się dzięki
a i dobrze, że nikt inny go nie wybrał bo przynajmniej jest cały mój