Bolly Maniak
A ja nigdy nie wiem kiedy są filmy bolly na TV 1000, raz trafiłam na Devdasa, a potem to już leciały inne filmy
Bolly Star
http://www.youtube.com/watch?v=qWOWSylSMWY Co nieco o relacjach między Ash i Rani.
Bolly Maniak
Hej aamira a o co to w ogóle poszło ??? Przecież były naprawdę dobrymi przyjaciółkami ... ?
Słyszałam coś o Chalte Chalte, ale nie wiem czy to plotka czy prawda...?
W tym filmiku coś było, ale do końca nie zrozumiałam..
Bolly Star
No właśnie nie ma. Karan zapytał o to Rani, ale ona powiedziała, że on dobrze wie. Dodała, że nie ma żadnych osobistych uprzedzeń do Ash, możliwe, że ona ma. Tak się przyjęło, że poszło o "Chalte Chalte" (z tego powodu nie utrzymywała też kontaktów z SRK - jakiś czas temu ją przeprosił i się pogodzili). I chyba dobrze się przyjęło, bo Karan też raz pytał Rani (chyba nie w tm filmiku - nie pamiętam) jak wyglądałoby "Chalte Chalte" gdyby zagrała tam Ash (czyli coś jest na rzeczy ). Też coś czytałam, że Ash miałaby 'ukraść' Rani Abhiego X czasu później. Ale to wg mnie zmyślone. No i Ash z Abhim nie zaprosili Rani na ślub, podobno było jej przykro, bo zawsze była blisko z Bachchanami. No nie wiem... Raczej się nie dowiemy o co chodzi.
Bolly Maniak
No trochę takie przykre Czyli wychodzi na to że Aish ma coś do Rani
Bolly Star
Hm.. Z jednej strony nie dziwię się Ash. Rani była jej (chyba najlepszą) przyjaciółką, a przyjęła propozycję zagrania w filmie, gdy wyrzucono Ash z obsady. Już samo wydalenie jej z ekipy musiało być przykre. Zwłaszcza, że zależało jej na tym filmie. I może poczuła się zdradzona przez Rani. Ale z drugiej strony, Rani przyjaźni się też z SRK. Poprosił ją o zagranie w "Chalte Chalte", więc się zgodziła. Pewnie nie chciała się mieszać w konflikt pomiędzy przyjaciółmi (a to nie zawsze się udaje, tu to doskonale widać). I na pewno nie spodziewała się, że będzie to miało takie skutki już po wielu latach. Przyjaźniła się z Abhim i była blisko z jego rodzicami. A Ash ją od nich odcina. Powinna przyzwolić mężowi na zaproszenie przyjaciółki na ślub, no ale z drugiej strony jego przyjaciółka jest jej 'wrogiem' i oczekuje lojalności w tej kwestii. Zagmatwane to wszystko, jak zawsze. Ciekawe czy się kiedyś pogodzą, ale pewnie nie.
Bolly Maniak
Jak dla mnie to wszystko wina Aish... z tego co przeczytałam to tak to spostrzegam. To że wyrzucili Aish z tego filmu to znaczy, że coś się stało.. co ?? Nie wiemy ..ale to nie znaczy że zaraz ma nie lubić Rani bo ją przyjęli...no nie wiem. Abhi i jego rodzinka chyba jest przyjaźnie nastawiona do Rani, a ona ich odcina od siebie.
Aish jest świetną aktorką, ale czasami duma i pewność siebie super aktora prowadzi do nikąd.
Szanuję Aish i może nie powinnam komentować jej życia prywatnego, ale moim zdaniem jest trochę nie fair
Bolly Star
Nie no, to nie z winy Ash wyrzucono ją z obsady. Tzn. nie bezpośrednio, Sallu robił awantury.
Ostatnio edytowany przez aamira (2010-02-07 17:58:01)
Czytałam, że wydalono Aish z obsady ponieważ Salman (w tedy tworzyli parę) przychodził na plan lekko wcięty i robił awantury dlatego SRK dla bezpieczeństwa odrzucił Aish.... gdzieś indziej czytałam, że SRK i Sallu mieli też sprzeczkę, która doszła do rękoczynów i SRK miał coś z ręką.... ale czy we wszystko można wierzyć?
edit: dodałyśmy posta w tym samym momencie
Ostatnio edytowany przez AnJalii (2010-02-07 17:59:03)
Bolly Maniak
Ej.. nie wiedziałam.. o szok
Bolly Star
A, faktycznie, Anjali.
No tak to bywa.... małe kłótnie przeradzają się w awantury a później są konflikty, które trwają nawet parę lat ....
Bolly Star
Ash z SRK się pogodziła, bo ją przeprosił. Z Rani się pewnie nie pogodzi, bo która miałaby wyciągnąć rękę na zgodę?
Bolly Maniak
Wydaje mi się, że Aish powinna przeprosić, bo to ona się wkurzyła, że Rani biorą zamiast niej. Przecież Rani niczemu nie zawiniła, a tak w ogóle nie powinno być żadnej kłótni. Skoro uważały się za dobre przyjaciółki, to taka awantura w ogóle nie powinna mieć miejsca. I chyba masz rację aamira, obie panie mają mocny charakterek i raczej się nie pogodzą Może...
Zagubiony
Co ty gadasz
Aishwarya jest moją ulubioną aktorką bardzo cenię sobie jej grę aktorską i wygląd
Ona jest śliczna. I świetnie tańczy.
Bolly Maniak
Megha a do czyjej wypowiedzi kierujesz te słowa ???
Bolly Star
Chyba do tego:
Wydaje mi się, że Aish powinna przeprosić, bo to ona się wkurzyła, że Rani biorą zamiast niej.
Tak btw, to najpierw zaproponowano rolę Rani (która ją odrzuciła, ponieważ zagrała w filmie "Saathiya", który porusza podobny problem i stwierdziła, że "Chalte Chalte" nie wniosłoby wiele do jej kariery ), potem Ash, a potem stało się, co się stało.
Teraz tak patrzę, że wcześniej o tym nie pisałam....
Bolly Maniak
No, ale to przecież czysta prawda
Bolly Star
Ano tak.
Bardzo lubię Aishwaryę, prawie tak jak Rani.
Jest świetną aktorką, piękną i utalentowaną.
Szkoda, że jest jakiś konflikt między nimi..(ponoć)... ale cóż..
Bolly Maniak
Jeszcze się pogodzą Może
Bolly Star
Nie mam pojęcia o co chodzi w całej tej ich 'awanturze'
Co do Aish, uważam że jest dobrą aktorką (choć w jednym filmie zdenerwowała mnie jej gra aktorska) . Poza tym fajnie tańczy i jest bardzo ładna
BollyUżytkownik
Jest bardzo piękna, bosko tańczy, ale aktorką jest średnią, w niektórych filmach podobała mi się bardziej w innych mniej, więc nie należy do moich ulubionych aktorek...
Lubię Aish.
Ale też raz mi wpada w ręce film, gdzie wypada świetnie, a raz taki, że lepiej nie wspominać.
No ale ogólnie też coraz lepsza jest. I super tańczy.
Mam mieszane uczucia co do Aish. Choć jest piękna i kilka filmów z nią wielbię, mam czasami równie złe odczucia jak dobre. Ale uważam, że świetnie tańczy i widzę, że świetnie zaczyna sobie również radzić w karierze.
Ja zrozumiałam dlaczego mam wahania co do odczuć do Aish...
Jest tak: gra w komediach - nie lubię jej. Gra takie role tradycyjne w ambitnych filmach - jest super!
I to cała prawda....
Rozkręca się
O Ash sądze tylę że jest bardzo utalentowaną aktorką zawsze w zachwyt wprawia mnie jej taniec zawsze cudowny jest bardzo urodziwa i raczej każdy to dostrzega,z Abhim tworzy bardzo udane małżeństwo i świetnie razem grają w filmach.Ash należy do moich ulubionych aktorek.
Zagubiony
Aishwarya i Abhishek zostaną rodzicami !!! Nareszcie doczekałyśmy się tej cudownej wiadomości
Więcej na bollywood.pun i oficjalnej stronie aktorki