Administrator
W marcu 2011 pojawiła się informacja (podana przez Rani!), że aktorka kręci film z Aamirem.
Członek zespołu pracującego nad filmem powiedział: "Nikt poza Rani, Aamirem, reżyserem i technikami nie ma wstępu na plan" .
Produkcja jest jedną wielką tajemnicą. Wiadomo jednak, że ma to być thriller, gdzie Aamir zagra policjanta.
Rani jest bardzo podekscytowana możliwością pracy z Aamirem po tylu latach:
"Dla mnie to cudowne pracować z Aamirem, szczególnie po tak długim czasie! Po tylu latach chemia pomiędzy mną a Aamirem jest jeszcze lepsza. Jeśli nie wierzycie poczekajcie na film!"
Dla przypomnienia: Rani z Aamirem wystąpili wspólnie w Ghulam oraz Mangal Pandey
Póki co brak nowych informacji - jeśli coś znajdziecie - piszcie tu!
Tymczasowy Moderator
Czekam z niecierpliwością na nowe wiadomości
Tymczasowy Moderator
No szkoda Ale te są zachęcające
Bolly Star
Na plakatach jest napisane Kwiecień 2012, a w internecie znalazłam informację, że premiera filmu przewidywana jest na 1 czerwca 2012
Te plakaty to na pewno fan made. I w sumie też najbardziej poznałam po tym, że jest zdjęcie Rani z LCMD. ^^ Bo nawet nieźle zrobione.
Bolly Star
Plakat też mi się nie za bardzo podoba, ale na film i tak się doczekać nie mogę, bo zapowiada się całkiem nieźle
Tymczasowy Moderator
Screeny mi się podobają. 2 najlepszy
Administrator
Jasne, już zmienione
Potem trzeba będzie stworzyć osobne forum tak jak w przypadku innych filmów
Pierwszy filmik - niepubliczny, pod linkiem:
-> Talaash - Muskaanein Jhooti Hai
http://www.youtube.com/watch?feature=pl … mgf2DFVDAs
Bolly Star
Świetny film. Właśnie jestem po senasie i bardzo mi się podobało.
Bardzo dobry film według mnie. Dobrze mi się go oglądało,
Film naprawdę świetny i na pewno do niego wrócę. Wszyscy aktorzy zagrali rewelacyjnie. To chyba jeden z bardziej niedocenianych filmów... Żadnych nagród... A jakiś odgrzewany "Barfi!" zgapiający z mnóstwa innych historii zgarnia wszystkie nagrody.